creditfix.ro

joi, 12 iulie 2012

Credit rapid - creditare rapida şi fara prea multa bataie de cap!

IMPRUMUT RAPID, CREDIT ONLINE LA DOMICILIU
Credit rapid - creditare rapida şi
fara prea multa bataie de cap!
Credit rapid - Unica pe piaţă atât ca dobânzi, dar şi ca strategie de marketing, compania Provident a reuşit să atragă de partea ei o serie de clienţi care sunt mulţumiţi de ser vicii, dar şi unii care îi apostrofează pentru modul în care îşi des făşoară businessul. În realitate, singurii săi competitori pot fi rudele, vecinii sau cunoştiinţele clienţilor, care le pot împrumuta sume mici fără dobânzi uriaşe. 

Provident este cunoscută ca fiind compania de creditare cu cele mai mari dobânzi din piaţă, DAE (dobânda anuală efectivă - n.r.) poate ajunge şi la aproximativ 520%, adică de 15 ori mai mare decât valoarea practicată de băncile de pe piaţa locală la ora actuală. 

Avantaje versus dezavantaje  


  • Avantajele oferite de in stituţia financiară nebancară (IFN) sunt în primul rând că nu i se cer solicitantului prea multe acte, nici nu este verificat la Biroul de Credite şi nici nu contează dacă a avut sau are alte împrumuturi. 
  • Dezavantajul este DAE uriaşă şi faptul că rata trebuie achitată săptămânal, în timp ce la restul creditorilor se achită lunar. 

Provident ofera credite rapide de valoare mică, pe termen scurt, fără giranți sau garanții materiale. Nu este nevoie să ne suni! Te sunăm noi și îți spunem tot ce vrei să știi despre împrumuturile noastre.
Completează formularul și unul dintre operatorii noștri te va contacta în 60 de minute!