creditfix.ro

joi, 4 octombrie 2012

Imprumuturi nebancare rapide

Imprumuturi nebancare rapide
Imprumuturi nebancare rapide 

Spre deosebire de banci, IFN-ul (institutii financiare nebancare) pot acorda imprumuturi nebancare, rapidefara multe acte si fara multe formalitati.

Incercand sa va oferim informatii utile privind imprumuturile nebancare rapide ne-am oprit in primul rand la siteul Provident, unul dintre cel mai activ IFN (cel putin la nivelul promovarii si vizibilitatii pentru oamenii obisnuiti).


Din informatiile pe care ni le prezinta institutia mai sus amintita am selectat pentru dvs. raspunsurile la trei intrebari pe care ni le punem cu totii daca ne trece prin cap ideea unui imprumut nebancar:

Ce sume de bani pot imprumuta si pe ce perioade?


La o prima colaborare poti solicita sume cu valori intre 400 si 2.500 de lei, pe 42 sau 56 de saptamani. Clientii existenti pot obtine un imprumut nebancar rapid de pana la 3.000 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile. 

Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, te rugam sa utilizezi calculatorul de rate.

Care este costul total al unui imprumut nebancar si in ce consta acesta?


Costul total pentru imprumutul nebancar este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul nebancar.

Costul unui imprumut depinde de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea.

Costul total include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului. 

Te rugam sa folosesti calculatorul de rate pentru a stabili imprumutul care ti se potriveste si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau.


Pentru a accesa calculatorul de rate click pe bannerul de mai jos...

Cum pot solicita un imprumut nebancar?

Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic.

Concluzii? Pare usor. Dar aveti grija la dobanzi: este scump.


IMPRUMUT RAPID