creditfix.ro

miercuri, 19 martie 2014

Imprumut de nevoi personale la domiciliu

Probabil si dumneavoastra ati vazut cel putin o data reclama la acea societate de creditare care acorda imprumut de nevoi personale la domiciliu de cel mult 5000 de lei.


Un asemenea imprumut de nevoi personale la domiciliu este extrem de usor de obtinut. Nimeni nu va va cere vreun document, tot ce trebuie sa faceti este sa dati un telefon.

Caracteristici:

- Sumele acordate sunt mici
- Durata de rambursare este scurta (de obicei un an)
- Rata dobanzii precum si alte comisioane sunt foarte ridicate
- Documentatia necesara este minima

Mai jos, am punctat care sunt etapele parcurse de la aplicatia pentru imprumut pana la returnarea acestuia in totalitate:

  • Suni compania creditoare sau mergi la sediul ei
  • Completezi toate hartiile si primesti raspunsul foarte repede (de obicei in 48 de ore)
  • Primesti banii in cont sau acasa (te va costa in plus)
  • Incepi plata ratelor
Dupa cum puteti vedea, totul este extrem de simplu.

Un asemenea imprumut de nevoi personale la domiciliu este util in momentul in care aveti o cheltuiala urgenta, cum ar fi un deces in familie, ori aveti nevoie de lemne pe durata iernii, etc…

Persoanele care apeleaza cel mai des la asemenea imprumuturi sunt pensionarii, deoarece ei reprezinta o categorie care are un venit sigur ( pensile) – deci nu pot ramane someri- si sunt genul de persoane care ar face orice pentru a isi achita ratele.

Dupa cum poate v-ati dat deja seama, principalele avantaje ale acestor imprumuturi stau in flexibilitatea lor, ceea ce le face apreciate, in ciuda costurilor enorme (comisioane+ dobanzi)

Atentie!

In ciuda a ceea ce ati putea crede, exista mai multe companii de acest profil in Romania, insa printre acestea se regasesc si destule care sunt dubioase. Incercati sa va feriti de ele, cel mai indicat fiind sa apelati la serviciile firmelor cunoscute din domeniu

Multe banci au infiintat recent companii-fiice care acorda si ele imprumuturi in sume mici (500-3000 euro), la costuri mai reduse decat imprumuturile la domiciliu. Ati putea incerca sa apelati la ele.