creditfix.ro

joi, 6 martie 2014

Peste o sută de mii de români au luat imprumut rapid, în ultimul an!

Instituţiile financiare nebancare care acordă împrumuturi rapide au câştigat lupta cu criza. 


Din cauza reducerii salariilor şi a accesului tot mai greu la un credit bancar, unii români sunt nevoiţi să ia împrumuturi rapide cu dobânzi maricele. Peste o sută de mii de români au apelat la astfel de credite în ultimul an.

Pentru a obţine un imprumut rapid este suficient să completati un formular si veti fi sunati in maxim 60 de minute. După o evaluare succintă, un agent vine acasă şi în cel mult 24 de ore, primiţi banii acasă. Nu contează dacă mai aveţi sau nu un imprumut la bancă ori dacă sunteţi la zi cu ratele. Instituţia nebancară nu vă verifică la Biroul de Credit. Acestea sunt avantajele!

De exemplu, pentru un imprumut rapid de 1.000 de lei, acordat pe o perioadă de 28 de săptămâni, trebuie să daţi înapoi peste 1500 de lei. Cei care apelează la astfel de împrumuturi rapide sunt, în general, persoane care câştigă lunar între 700 şi 1500 de lei. Vorbim de muncitori şi pensionari.

Împrumuturile rapide la domiciliu sunt, de cele mai multe ori, folosite pentru achiziţionarea de bunuri de uz casnic sau chiar pentru plata altor datorii care nu suportă amânare.