creditfix.ro

luni, 22 februarie 2016

Imprumut rapid in cateva ore pentru sume mici

Imprumuta un credit in valoare mica foarte rapid, online!


Acum poti sa obtii foarte simplu un credit cu o valoare maxima de 1000 de lei in numai cateva ore de la Viva Credit.

Daca doriti sa trimiteti chiar acum o cerere online de creditare cu aprobare rapida, > Imprumut rapid online CLICK AICI <

Viva Credit este o institutie financiara nebancara care pune la dispozitia clientilor o oferta de creditare, care o puteti personaliza dumneavoastra dupa cum aveti nevoie, adica puteti sa alegeti atat suma dorita (intre 100 si 1000 de lei) cat si perioada de rambursare (intre 1 si 35 de zile).

Recomandam acest tip de credit numai in situatiile de urgenta, in care aveti nevoie de bani inainte de primirea salariului si numai daca aveti capacitatea de a-l rambursa la timp.

Cerintele generale de acordare care trebuie sa le indepliniti ca si client sunt: sa aveti varsta peste 21 de ani, sa realizati un venit stabil din salariu, pensie sau PFA si sa detineti un cont bancar sau un card.

Documentele necesare sunt: cartea de identitate si, la cererea institutiei, anumite documente care pot dovedi capacitatea dumneavoastra de rambursare a creditului dorit. Aceste documente sunt solicitate in format electronic.

Imprumutul rapid functioneaza in felul urmator: completati cererea online > Imprumut rapid online CLICK AICI <, apoi primiti raspunsul (daca sunteti sau nu eligibil), iar in final banii va sunt transferati in contul dumneavoastra in acceasi zi. La data scadentei, suma datorata se ramburseaza automat cu direct debit sau card (pentru mai multe informatii, contactati IFN-ul).

Atentie! NU recomandam acest tip de imprumut rapid decat daca aveti nevoie urgenta sau extraordinara de o suma de maxim 1000 de lei pentru o perioada maxima de 35 de zile! Pentru imprumuturi mai mari sau pentru perioade mai indelungate, va recomandam sa apelati la o institutie financiara bancara.
> Imprumut rapid online CLICK AICI < pentru a primi oferte de imprumut rapid de bani de la alte banci sau IFN-uri.

Imprumut rapid - Aplica acum