creditfix.ro

luni, 21 noiembrie 2016

Imprumut rapid online doar cu buletinul si fara adeverinta de venit.

IMPRUMUT RAPID ONLINE DOAR CU BULETINUL SI FARA ADEVERINTA DE VENIT. APLICA ONLINE SI AI SANSA SA PRIMESTI BANII IN 24 ORE, UNEORI FARA VERIFICARE.


Astazi va explic cum poti accesa cele mai rapide credite intr-un timp record. Nenumarate persoane din aceasta tara cauta sa acceseze un credit cat mai rapid cu putinta, mai ales atunci cand au ramas fara bani sau sunt intr-un impas financiar. Cele mai multe din persoanele ce solicita acest tip de credit sunt cele inregistrate in biroul de credite cu restante.  In 2016, poti aplica la o finantare cu buletinul atat la banci cat si la institutiile financiare nebancare.

Actualizare 2016 : Detalii complete actualizate
Acest articol a fost actualizat in 2016, deci, il poti citii pana la capat pentru a te informa corect despre avantajele ce se regasesc la banci si la institutiile nebancare.

Se poate acorda credite fara verificare?


Raspunsul este pe cat de simplu pe atat de real: da, se poate accesa un imprumut urgent online fara sa fii verificat in biroul de credite daca esti restantier sau rau-platnic. Doar la  institutiile nebancare,  poti opta pentru o finantare fara sa fii verificat in biroul de credite. De obicei aceste institutii acorda bani cu imprumut urgent cu sume de minim 100 lei maxim 5000 lei, pe o perioada scurta de timp.

In schimb la banca, nici macar sa nu indrasnesti sa aplici la un imprumut rapid online daca esti restantier, sau mai grav, rau-platnic ( persoane ce nu si-au mai platit creditele ).

Creditele nebancare si cele bancare se acorda doar cu buletinu?


Raspunsul este da. Cele mai multe ifn-uri ce s-au infiintat in Romania, acorda imprumuturi de bani doar cu buletinul de identitate fara vreun document in plus. Stiu ca nu va vine sa credeti ca in 2016 poti accesa o finantare doar cu buletinul de identitate, dar acesta este adevarul. Mai trebuie sa stii un lucru despre aceste finantari rapide nebancare, dobanda este extrem de mare fata de alte credite, cu cat suma de bani este mai mica, dobanda creste.

Bancile au inceput sa acorde finantari doar cu actul de identitate, la o dobanda ne schimbata. Multi cred ca, majoritate bancilor din Romania, au implementat aceasta finantare din simplu motiv ca doresc sa acorde imprumuturi urgente la o dobanda mai mare. Daca gandesti asa, trebuie sa-ti spun ca dobanzile acestor finantari de nevoi personale au ramas neschimbate.

Tot ce gasiti schimbat la aceste finantari bancare este in avantajul vostru: timpul de steptare s-a redus semnificativ, uneori aprobarea se face pe loc, poti accesa bani in aceias zi in care aplici, nu se mai cere adeverinta pentru a dovedii veniturile tale...etc

Se poate accesa imprumutul rapid online si fara adeverinta de venit?


Ori ce credit oferit doar cu actul de identitate se acorda fara adeverinta de salariu. Sunt nenumarate ifn-uri in aceasta tara, care se intrec in oferte care mai decare mai avantajoase.

Regula cea mai simpla este sa nu te implanti in primul institut nebancar intalnit in cale, aplica la cat mai multe ifn-uri pentru a avea de unde sa alegi.

Daca doresti sa accesezi bani de la banca, treaba se schimba, deoarece, in 2016 majoritatea bancilor acorda finantari cu actul de identitate si fara adeverinta. Banii pe care-i poti accesa la banca au o dobanda de aproximativ 10%, cu mult mai avantajoase decat institutiile nebancare, iar suma minima pe care o poti imprumuta este de 2000 lei si maxim 90.000 lei ( fiecare banca acorda o anumita suma de bani )

Imprumutul se poate accesa si Online?


Aceasta intrebare a fost pusa de nenumarate ori si acuma o sa va explic cum se acceseaza aceste credite nebancare online. In primul rand trebuie precizat ca online doar poti aplica la oferta pe care vreti sa o accesezi Tot online se trimit actele pentru semnare si studiere prin adresa de email pusa la dispozitie pentru trimiterea contractului. Deci online nu se poate accesa un credit.

O vesre buna la banca este ca, la sfarsitul 2016, se implementeaza creditele prin apel video la domiciliu clinetului. Uite aici toate detaliile acestei oferte online la domiciliu.

Bani sunt oferiti In 24 ore?


Bani sunt oferiti in minim 24 ore si maxim 48 ore de la semnarea contractului. Cele mai multe institutii financiare iti spun pe loc daca te incadrezi la imprumut solicitata, daca suma de bani nu depaseste 5000 lei. La institutiile nebancare, mai poti accesa si finantarile pana la salariu, care se acorda in maxim 3 ore de la solicitare.

Bancile sunt mai darnice, din an in an, pentru ca sunt anumite institutii bancare care ce acorda imprumutul rapid online pe loc, daca accesei bani de maxim  20000 lei, iar daca vrei o suma mai mare, de pana la 90.000 lei, prin oferta de nevoi personale, vei stii pe loc daca suma se aproba sau nu, iar in decursul a 24 - 48 ore ai bani in cont.

Sumele de bani ce sunt oferite de institutiile nebancare si bancare.


Sunt 3 categorii de I.F.N.-uri in Romania:

  • I.F.N. ce acorda bani cu imprumutul rapid online fara adeverinta de minim 100 lei si maxim 1500 lei.
  • I.F.N. ce acorda imprumuturi urgente la domiciliu doar cu fluturasul de salariu, sumele pe care le poti optine sunt de minim 500 lei si maxim 5000 lei.
  • Bancile  acorda credite pentru nevoi personale de minim 2000 lei si maxim 90000 lei, pentru o  perioada maxim 5 ani la o dobanda fixa sau variabila.


Imprumut urgent online

>> APLICĂ ACUM <<