creditfix.ro

luni, 12 iunie 2017

Tu ai facut rost de bani? Vine vacanta!

Daca ai inceput sa te gandesti la vacanta si te intrebi cum poti sa faci rost de bani, noi iti dam cateva idei.

imprumut rapid nebancar, imprumut rapid, imprumut rapid online nebancar
Pentru ca vine vacanta, ne-am gandit sa venim astazi cu cateva idei de finantare pentru planurile voastre de concediu.

Daca nu ai strans bani de vacanta, poti sa te bucuri de zile insorite accesand un credit rapid. Evident, trebuie sa iei in calcul toate alternativele. Si mai ales, sa ai la indemana mai multe optiuni. Spre exemplu, poti alege intre un credit mic pe termen scurt ori un credit mare pe termen lung. Totul depinde cum e si firesc de planurile pe care le ai.
imprumut rapid nebancar, imprumut rapid, imprumut rapid online nebancar

Ca sa stii ce sa alegi, trebuie sa stii de ce ai nevoie. O vacanta se planifica cu cateva luni inainte macar, deci ar cam fi cazul sa ai o idee despre costurile ei.


In cazul in care optezi pentru un credit rapid cu valoare mica, pentru o perioada redusa de timp, ai la dispozitie mai multe oferte ale Institutiilor financiare, banci ori IFN-uri. Daca optezi pentru un credit bancar cu valoare redusa, ai avantajul ca nu ti se mai cer foarte multe documente, uneori nu ai nevoie nici de adeverinta de venit. Spre exemplu, pentru un credit cu valoare de sub 5.000 de euro, cei de la Banca Transilvania nu iti mai solicita adeverinta de venit.

Daca optezi pentru un credit rapid nebancar, trebuie sa te informezi in prealabil, astfel incat sa nu platesti niste dobanzi prea mari. Spre exemplu, daca alegi creditele mici pe termen scurt de la Credius, ti se vor solicita doar buletinul si cererea de credit. Pentru cei de la Credius, adeverinta de venit si talonul de pensie sunt documente optionale.

Daca vei opta pentru un credit ultra-rapid, astfel incat sa primesti banii in mana in doua ore de la accesare, ai la indemana varianta Viva Credit. Acest IFN ofera aceasta facilitate de a obtine un imprumut online extrem de rapid. Pe langa rapiditate, cei de la Viva Credit mai au avantajul ca nu tin cont de scoringul din Biroul de Credit. La ei pot apela inclusiv restantierii, cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici.

Un credit rapid bancar cu obtinerea banilor in aceeasi zi este creditul pe repede inainte de la ING Bank. Cei de la ING, ofera unul din cele mai rapide credite bancare din piata, in primul rand pentru ca nu mai solicita adeverinta de venit. Inspectarea veniturilor clientilor se fac prin acordul acestora de verificare a bazei de date ANAF; acesta este modul in care se verifica bonitatea clientilor.
imprumut rapid nebancar, imprumut rapid, imprumut rapid online nebancar
Daca nu este un prieten al calculatorului ori al altor gadgeturi, poti sa apelezi oricand la un credit la domiciliu. Cei de la Provident ofera acest serviciu contra cost. Creditele gestionate la domiciliu nu mai presupun neaparat transferuri prin banca. In fapt, un reprezentant al societatii nebancare se deplaseaza la tine acasa, atat pentru informare in vederea semnarii contractului de imprumut online, dar si ulterior pentru ridicarea ratelor saptamanale ori lunare.

Un serviciu de gestionare la domiciliu al imprumutului il au si cei de la iCredit. In functie de nevoile pe care le aveti este bine sa analizati cu atentie mai multe oferte din piata si sa o alegeti pe cea care vi se potriveste. De regula, diferentele sunt semnificative de la o oferta la alta, totul este sa-ti personalizezi cat de bine poti respectiva oferta.