Credit ExtraSimplu în 3 pași simpli

Credit rapid online ExtraSimplu în 3 pași simpli


Credit online ExtraSimplu vă pune la dispoziție o ofertă flexibilă și rapidă de împrumut. Acordăm credite fără garanții, de până la 2000 RON în câteva ore, cu doar două documente: o copie după buletin și o copie după extrasul de cont. Aprobarea este imediată, iar banii sunt virați chiar în aceeași zi în contul tău bancar. Credit Extrasimplu este o solutie rapida de a obține un credit simplu până la salariu.

Avantaje Credit Extrasimplu:


  • poți împrumuta extra simplu până la 2000 RON;
  • perioada de rambursare este de până la 30 de zile;
  • aprobare rapidă;
  • dobândă fixă;
  • fără comisioane;
  • ușor de rambursat.

Plata Anticipată Credit online Extrasimplu:


În cazul în care dispuneți de fonduri și doriți să achitați mai devreme creditul simplu, puteți face acest lucru fără comisioane. Plătiți doar creditul + dobânda calculată până în ziua rambursării. Plata anticipată se poate face cu cardul direct din contul dvs. creat pe www.extrasimplu.ro sau prin transfer bancar sau depunere numerar în contul nostru bancar cu IBAN: RO39UGBI0000242009740RON, deschis la Garanti Bank. În cazul acesta trebuie să ne informati la telefon 0784.777.444 sau e-mail office@extrasimplu.ro.

Depășirea Scadenței Credit Extrasimplu:


Dacă creditul nu este rambursat la termen se vor aplica penalizări zilnice. Dobânda penalizatoare este de 2% pe zi din sold până la achitarea integrală a datoriei.În acest caz vor fi aplicate toate măsurile legale pentru recuperarea datoriei. Contractul de credit va putea fi cesionat firmelor specializate în recuperarea de debite.

Nu poți plăti la termen Credit online Extrasimplu?


În cazul în care nu poți plăti împrumutul la scadență te rugăm să ne contactezi telefonic la 0786.278.506 pentru a identifica împreună cea mai bună soluție pentru tine astfel încât să evităm orice situație neplăcută.