creditfix.ro

vineri, 20 iulie 2012

Creditare rapida! Imprumuturi online.


IMPRUMUT RAPID, CREDIT ONLINE LA DOMICILIU
Creditare rapida! Imprumuturi online.

În 5 ani de activitate, peste 100.000 de clienţi au apelat la serviciile companiei, iar valoarea imprumuturilor rapide emise în 2007 a depăşit 12 milioane de euro. 

ifn,credit online,credit nevoi personale,credit rapid,imprumut rapid,credite,credite rapide,credit de nevoi personale
„Suntem foarte bucuroşi să putem oferi imprumuturi la domiciliu. Acest pas reprezintă dovada succesului de care se bucură în România acest sistem de finanţare simplu, rapid şi transparent", a declarat Stephen Rice, directorul general al companiei. 
Clienţii pot imprumuta iniţial între 400 la 2.000 de lei pe o perioadă de până la 39 de săptămâni. Clienţii existenţi pot solicita împrumuturi mai mari, de până la 3.000 de lei, cu o perioadă maximă de rambursare de 52 de săptămâni. Pentru a solicita un astfel de imprumut rapid, cei interesaţi pot să completeze online un formular și unul dintre operatorii noștri te va contacta în 60 de minute!.
Imprumutul la domiciliu se bazează pe un model de afaceri testat, fundamentat pe o experienţă de peste 125 de ani în Marea Britanie şi utilizat de companie în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea. Împrumutul la domiciliu reprezintă un instrument util în gestionarea bugetului familial şi suntem convinşi că va răspunde nevoilor locuitorilor din Romania", a adăugat Steve Rice
În prezent, serviciile oferite de Provident Financial România sunt disponibile în Bucureşti şi în cele mai importante oraşe din sudul, centrul şi estul ţării. Compania va investi 12 milioane de euro anul acesta pentru extinderea operaţiunilor în oraşe noi şi preconizează că va ajunge la acoperire naţională. 
Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance, lider în furnizarea de credite de consum la domiciliu. International Personal Finance are peste 5.000 de angajaţi care lucrează împreună cu aproximativ 30.000 de reprezentanţi pentru 1,94 milioane de clienţi din întreaga lume.
ifn,credit online,credit nevoi personale,credit rapid,imprumut rapid,credite,credite rapide,credit de nevoi personale