creditfix.ro

luni, 15 iunie 2020

Credit Nebancar - Aplica pentru un Credit Nebancar ...

Credit rapid 100% online


Creditele nebancare sunt un nou concept de credite pe termen scurt, acordate de catre IFN-uri (Institutiile Financiare Nebancare) care nu necesita foarte multe documente sau stat la cozi si reprezinta solutia cea mai buna atunci cand ai nevoie urgenta de bani.

Din punct de vedere legal, vom avea nevoie de dovada veniturilor tale si de datele din buletin dar acestea nu necesita foarte mult efort, in situatia in care poti obtine un credit pe loc, in aceeasi zi.

Ce conditii sunt necesare pentru un credit nebancar?


Poti beneficia de un credit rapid care sa te ajute sa faci fata oricaror cheltuieli si sa achiti tot ceea ce este urgent, fara restante sau penalizari.

Pentru a obtine un credit nebancar de la Ferratum, ai nevoie de:

  • o adresa de email valida,
  • un numar de telefon personal,
  • un document doveditor al venitului lunar constant
  • un act de identitate.

Un astfel de credit se poate obtine foarte usor, completand cererea online. Poti afla imediat daca beneficiezi de un credit nebancar, fara alte drumuri suplimentare.

Ce suma pot obtine prin intermediul creditului pe termen scurt?


Poti solicita un credit nebancar de la 200 la 1400 Lei pentru o perioada de 15, 30 sau 45 zile, sau un credit in rate de la 1500 la 10000 Lei, pentru maxim 12 luni.
In functie de informatiile primite si de suma solicitata de tine, aplicatia noastra va decide automat care este valoarea creditului pe care ti-l putem acorda pentru imprumut.
Ulterior, in cadrul cererii altor credite, in functie de comportamentul de plata a imprumutului, sumele si perioadele de creditare pot creste.

Ce se intampla daca nu pot achita la timp creditul nebancar?


In cazul in care nu poti returna creditul la timp, pot aparea consecinte negative de tip penalizari sau imposibilitatea de a mai obtine credite de la orice banca sau IFN. De asemenea, sansele de a obtine un nou imprumut in cadrul Ferratum, pe viitor, scad considerabil.

Pentru a evita situatile prezentate mai sus, Ferratum ofera posibilitatea clientilor de a solicita o rescadentare.
Soliciti online in doar 3 minute si poti primi banii chiar in aceeasi zi. Daca iti este mai usor, ne poti lasa numarul de telefon si noi te sunam gratuit.