creditfix.ro

luni, 23 septembrie 2013

Imprumut rapid, in caz de nevoie urgenta de bani

Imprumut rapid, in caz de nevoie urgenta de bani
Imprumut rapid, in caz de nevoie urgenta de bani

Uneori neprevazutul ne ia in totalitate prin surprindere. Fie apare brusc o oportunitate de a demara un proiect interesant, fie se sparge caloriferul din baie, ori, mai trist, cineva apropiat s-a imbolnavit si aveti nevoie de bani, ori poate pur si simplu ati gasit o oferta foarte buna pentru vacanta de vara si nu vreti sa o ratati, toate aceste situatii au dat nastere nevoii de a face cat mai rapid rost de bani.

Uneori prietenii sau familia nu au disponibilitatea de a ne imprumuta, asa ca nu ne mai ramane decat sa apelam la creditele bancare sau, daca suma necesara nu este mai mare de 3000 de lei si nici mai mica de 400, atunci putem solicita cu increre serviciile unei institutii non-bancare (IFN). 

imprumut rapid, credit rapid, imprumut rapid
Acestea ofera drept imprumut, dupa cum spuneam, intre 400 si 3000 de lei in maximum 48 de ore. Unele IFN-uri vin chiar si iti aduc banii la dumneavoastra acasa. Pentru a obtine un astfel de imprumut rapid nu aveti nevoie de giranti sau garantii materiale. Un alt mare avantaj este faptul ca aici nu exista taxe ori comisioane ascunse. Veti stii inca de la inceput exact cat veti plati in total. Nu aveti de achitat decat rata lunara, care este fixa pe toata perioada imprumutului. 

imprumut rapid, credit rapid, imprumut rapid, credit rapid
Pentru a obtine un astfel de imprumut rapid de la un IFN nu trebuie decat sa completati un formular. Puteti spune adio birocratiei si cozilor la ghiseu! Atat acordarea imprumutului, cat si plata ratelor se fac la dumneavoastra acasa. Perioada de rambursare a creditului poate fi de 28, 42 sau 56 de saptamani. 

Conditiile de creditare sunt cu mult mai lejere decat la banca! Trebuie doar sa aveti implinita varsta de 21 de ani si sa aveti un venit stabil. De restul se ocupa firma. 

Si foarte interesant, in cazul nefericit in care intampinati dificultati in achitarea ratelor, aceste firme sunt extrem de flexibile in ceea ce priveste reesalonarea ratelor, fara a va percepe costuri suplimentare.
imprumut rapid, credit rapid, imprumut rapid, credit rapid