creditfix.ro

miercuri, 9 mai 2012

Creditele rapide online!

Creditele rapide online!
Creditele rapide online!

Creditele rapide sunt, in general, destinate achizitionarii unor bunuri de stricta folosinta sau platii cheltuielilor curente.


Creditele rapide (credit la domiciliu/credit online/credit prin telefon) au o accesibilitate sporita: prin creditele rapide se pot contracta in maximum 48 de ore sume relativ mici, fara giranti sau garantii materiale, in multe cazuri direct la domiciliu sau in magazin (la punctele de lucru special amenajate ale institutiilor financiare).

Peste 100.000 de romani au luat credit rapid, in ultimul an 


In contextul reducerii salariilor si a accesului tot mai greu la un credit bancar, unii romani sunt nevoiti sa ia imprumuturi rapide cu dobanzi usturatoare. Peste o suta de mii de romani au apelat la astfel de credite in ultimul an. Partea mai putin placuta o reprezinta dobanzile uriase si plata saptamanala a ratelor. Imprumuturile se acorda pe o perioada de cel mult un an, iar dobanda depaseste 50%. Creditele rapide sunt, de cele mai multe ori, folosite pentru achizitionarea de bunuri de uz casnic sau chiar pentru plata altor datorii care nu suporta amanare.