creditfix.ro

miercuri, 10 octombrie 2012

Credit rapid la domiciliu - Provident

Credit rapid la domiciliu
Credit rapid la domiciliu - Provident
Credit rapid la domiciliu In Romania de cativa ani a aparut o firma care ofera credite la domiciliu si care suplimentar se ocupa de gestionarea la domiciliu a creditului pe toata perioada de derulare a acestuia. credit la domiciliu, credit rapid, imprumut rapid online
Aceasta firma se numeste Provident si acorda creditul la domiciliu in maxim 48 ore de la data solicitarii iar ulterior inspectorul de credite va viziteaza la domiciliu pentru incasarea ratelor. Acest serviciu de acordare a creditului la domiciliu este validat cu succes de catre Provident de peste 130 ani in Marea Britanie si de peste 20 ani in sase tari din Europa de Est.
credit la domiciliu, credit rapid, imprumut rapid online 

Datorita faptului ca inspectorul de credite viziteaza lunar clientul, acesta intra in contact cu nevoile acestuia si are capacitatea sa reesaloneze ratele in functie de posibilitatile financiare ale acestuia. 


Aceasta reesalonare se poate realiza fara modificarea dobanzilor aferente ceea ce transforma acest credit intr-unul dintre cele mai populare forme de imprumut din Romania. 
credit la domiciliu, credit rapid, imprumut rapid online
In anul 2012 inspectorii de credite Provident au facut peste 12 milioane de vizite la domiciliul clientilor din Romania pentru oferirea de consultanta in domeniul creditarii si de incasare a ratelor scadente la clientilor persoane fizice si juridice.