creditfix.ro

vineri, 11 ianuarie 2013

Credit nevoi personale - obtine acum un imprumut rapid!

credit nevoi personale
Obtine acum un credit nevoi personale!

Obtine acum un credit nevoi personale! Imprumut RAPID...


Daca banca va refuză un imprumut rapid, nu inseamna neaparat că veţi rămane fără bani. Sunt instituţii financiare care îi accepta pe cei refuzati de banci. E drept, la un pret corespunzator!

Dacă vreţi să imprumutaţi rapid 3.000 de lei pentru un an de zile, o bancă vă cere dobanzi intre 14% şi 25%. Veţi plăti dobanzi intre 420 lei si 750 lei. În cazul în care funcţionarii de la bancă vă refuză, puteţi suna la instituţii nebancare.



Click aici pentru a obţine acum un credit nevoi personale!


Fără dureri de cap, angajaţii acestora vin acasă şi aprobă rapid dosarul de credit nevoi personale!  Toată această atenţie este însă plătită mai scump. Dobanda este dubla faţă de cea de la bancă, se plăteşte săptămânal, iar creditul de nevoi personale! se acordă pe durată limitată, de până la 18 luni. În acest caz, veţi plăti în plus faţă de suma împrumutată între 800 şi 1.500 de lei.

În ciuda condiţiilor dure, imprumuturile “uşoare” se bucură de increderea romanilor. Un studiu făcut în nouă ţări din Uniunea Europeană arată că suntem cei mai fideli consumatori ai imprumuturilor nebancare. Mai mult, 88% dintre cei care au luat astfel bani sunt foarte mulţumiţi.


Completeaza formularul pentru a obtine un credit nevoi personale!



imprumuturi rapide