creditfix.ro

luni, 11 martie 2013

Ce trebuie sa faci inainte de a lua un imprumut rapid?

Ce trebuie sa faci inainte de a lua un imprumut rapid?
Ce trebuie sa faci inainte de a lua un imprumut rapid?

Ce sa faceti !

  • Cititi contractele cu atentie înainte sa semnati. O decizie pripita va poate costa mai mult
  • Faceti un buget înainte de a semna pentru un credit. Este important sa realizati un buget pentru a va asigura ca va puteti permite platirea creditului si sa estimati cât puteti plati în fiecare luna. Faceti o lista cu toate veniturile si cheltuielile dumneavoastra si nu uitati sa includti toate cheltuielile esentiale ale casei pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.
  • Întrebati care este Dobânda Anuala Efectiva (DAE). Bancile si companiile de credit trebuie sa afiseze DAE. Aceasta include toate comisioanele si costurile aferente. Pot exista cazuri speciale în care este necesara o asigurare si în acest caz costurile acesteia se vor adauga la costurile totale.
  • Nu va grabiti - deciziile pripite pot fi scumpe. De multe ori, consumatorii sunt convinsi sa ia o decizie pripita, dar de îndata ce semnati, veti fi obligati prin contract si nu va veti mai putea razgândi. Trebuie sa examinati si alte oferte de credit înainte sa luati o decizie, deoarece acestea ar putea avea clauze mai bune.
  • Fiti atenti la taxele sau comisioanele "suplimentare". S-ar putea sa existe o taxa de administrare pentru pregatirea împrumutului. Cititi mereu cu atentie înainte sa semnati.
IMPRUMUT RAPID,CREDIT ONLINE,IMPRUMUT,CREDIT RAPID

Ce sa NU faceti !

  • Sa nu va lasati convinsi de publicitatea inteligenta. Puteti vedea credite oferite fara dobânda pentru o anumita perioada de timp.
  • Sa nu va uitati doar la rata lunara. Ofertele de credit precum "Platiti doar 50 de RON pe luna" pot fi foarte tentante când trebuie sa cumparati o masina de spalat noua, dar pot fi foarte costisitoare daca perioada în care efectuati plata este mai lunga decât durata probabila de functionare a masinii de spalat.
  • Sa nu semnati un contract fara sa cititi clauzele. Trebuie sa va informati cu privire la clauzele fiecarei plati sau la rezilierea contractului.
  • Sa nu actionati ca si garantor fara sa întelegeti consecintele. Un prieten sau un membru al familiei dumneavoastra va poate ruga sa fiti garantor pentru un credit pe care doresc sa îl obtina. Acest lucru înseamna ca va trebui sa platiti datoria daca acestia nu vor putea sa o achite.
  • Sa nu semnati un contract fara sa obtineti o copie. Pastrati-l într-un loc sigur în caz ca trebuie sa verificati ulterior clauzele.

Completeaza formularul online pentru a obtine un credit nevoi personale!


IMPRUMUT RAPID,CREDIT ONLINE,IMPRUMUT,CREDIT RAPID

Sursa: http://www.gandul.info