creditfix.ro

joi, 5 decembrie 2013

Cum obtin un credit nebancar rapid

Cum obtin un credit nebancar rapid
Cum obtin un credit nebancar rapid

Doresti sa afli cum poti obtine un credit nebancar rapid? Ei bine, mai intai de toate trebuie sa stii ce implica un astfel de angajament si ce inseamna concret un astfel de imprumut.

Creditele nebancare iti sunt oferite de catre societati de tip IFN, mai precis de o institutie financiara nebancara care functioneaza in baza Legii nr. 93/2009. De la o astfel de institutie poti obtine un credit ipotecar, unul de consum sau unul imobiliar, dar si o finantare pentru tranzactii de ordin comercial. IFN-urile isi desfasoara activitatea precum o banca, insa sunt mult mai indulgente cand vine vorba despre acordarea unui astfel de credit. In plus, acesta poate fi obtinut in 24 sau 48 de ore doar cu buletinul, dovada unui venit stabil si de cele mai multe ori, cu facturile care atesta plata utilitatilor.
Politica de creditare mai permisiva le ofera IFN-urilor posibilitatea de a-ti acorda un credit rapid si daca esti rau platnic sau ai intarziat cu plata la alte banci. Deseori, un motiv intemeiat pentru cei care apeleaza la un astfel de imprumut este tocmai faptul ca isi doresc sa achite un credit de la o alta institutie bancara.
Dar pentru a intelege mai bine cum poti obtine un credit nebancar rapid, vom analiza impreuna oferta celor de la Provident:
Acestia vin in ajutorul tau cu sume cuprinse intre 500 si 3.000 de LEI daca ai un act de identitate care sa confirme cetatenia romana si domiciliul, plus o dovada a unui venit stabil. In functie de venit, se va stabili si suma care iti va fi imprumutata. Acesta trebuie sa fie de minim 270 LEI/solicitant sau 540 LEI/familie.
Nu ai nevoie neaparat de un cont bancar, deoarece ii poti solicita contra cost unui agent Provident sa se deplaseze direct la domiciliu, din 7 in 7 zile. Daca nu poti plati o rata, nu trebuie sa te panichezi deoarece ai posibilitatea de a discuta cu un agent o metoda de reesalonare a platilor. Pe de alta parte, imprumutul se poate achita chiar si inainte de termenul stabilit.
Dobanda anuala efectiva (DAE) la Provident poate varia intre 84,54% si 104,49%, insa in cazul unor imprumuturi pe termen scurt, nivelul DAE este influentat in mod real de perioada de rambursare si de periodicitatea platilor.

Afla mai multe despre imprumutul nebancar rapid de la Provident,  accesand www.provident.ro.

Imprumut rapid
Trimite formularul între 10:00 si 20:00, de luni până vineri, si te sunăm noi!