IMPRUMUTURI NEBANCARE URGENTE

IMPRUMUTURI NEBANCARE URGENTE
IMPRUMUTURI NEBANCARE URGENTE

AM NEVOIE DE BANI RAPID. VREAU SA IMPRUMUT BANI URGENT.CUM SI DE UNDE POT FACE ROST DE BANI URGENT?


Aceasta intrebare framanta pe multi dintre dumneavoastra. Cum fac rost de bani urgent?
In primul rand, notiunea de imprumut urgent de bani este caracteristica fiecaruia dintre dumneavoastra. Unii doresc banii azi, altii pot astepta pana maine sau vor un imprumut in cateva zile.

Singura posibilitate legala de a face rost de un imprumut urgent pe loc raman IFN-urile.

Daca doriti un imprumut de bani urgent, in speta veti avea nevoie de bani in 1-2 zile, puteti apela la o Institutie Financiara Nebancara (IFN). Aceste institutii va pot acorda imprumuturi nebancare, unele intr-un interval de 24 de ore, altele in 48 sau cateva zile.

Institutiile Financiare nebancare au propriile reguli de functionare, astfel ca acordarea imprumutului difera.

Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare se numara: TBI Credit (va pune la dispozitie accesarea online a creditului nebancar), Cetelem (unde puteti accesa imprumutul nebancar online), Provident (credite prin telefon), Patria Credit, Viva Credit, iCredit, etc.

Pentru a obtine un imprumut urgent in aceeasi zi Viva Credit va pune la dispozitie creditul rapid nebancar. Aceasta institutie financiara nebancara ofera credite rapide nebancare fara garantii, fara adeverinta de venit. Viva Credit va cere pentru accesarea unui credit rapid nebancar o copie dupa buletin. Daca solicitati un imprumut urgent cu o valoare mai mare, cei de la Viva Credit va vor cere un extras de cont si alte documente doveditoare ale bonitatii. 

Accesand site-ul Provident Romania puteti afla cum se procedeaza pentru obtinerea unui credit rapid nebancar, in functie de suma dorita.

Ce documente sunt necesare pentru un imprumut urgent nebancar?
Actul de identitate si o adeverinta de venit sunt documentele suficiente, de obicei, pentru a lua un credit de consum de la o institutie financiara nebancara. Mai mult, cererea poate fi facuta la telefon, pe internet sau prin posta.

Pentru a putea accesa un credit rapid (credit la domiciliu/credit online/credit prin telefon), solicitantul  trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant (fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit, etc).
Actele solicitate de unele institutii financiare nebancare (IFN-uri) pentru acordarea unui credit rapid sunt:
  • adeverinta de salariu,
  • copia dupa cartea de identitate,
  • o factura de la un furnizor de servicii.
Printre IFN-urile care acorda astfel de credite nebancare rapide se numara: Cetelem, Patria Credit, iCredit, TBI Credit, Credex, Verida Credit, etc.

Dincolo de facilitatea de a obtine un credit nebancar urgent pot aparea surprize mai ales cand clientii nu sunt atenti la ce semneaza. Unele IFN-uri practica dobanzi chiar si de sapte ori mai mari decat bancile. 

Deci, trebuie sa fiti atenti la detalii, chiar daca aveti nevoie de un imprumut urgent de bani. Cititi cu atentie formularele si nu accesati creditul rapid inainte de a cunoastete toate detaliile creditarii.

Pentru alte informatii privind imprumuturile nebancare urgente, accesati Provident Romania.

Ai nevoie de finantare?