creditfix.ro

luni, 27 martie 2017

Imprumut rapid nebancar - Credit Rapid

Imprumut rapid nebancar

Ai incercat la banca si ti s-a refuzat accesul la un credit de macar 2000 de lei sau ramaneai indatorat pe termen prea lung pentru o suma atat de mica? Un imprumut rapid nebancar reprezinta cea mai simpla solutie atunci cand ai nevoie urgent de un credit care sa iti fie acordat rapid, cu minimul de documente.

Ce avantaje ai: imprumut urgent nebancar

  • Primesti decizia de creditare si banii mult mai repede decat de la alte institutii financiare, atunci cand aplici pentru un imprumut rapid nebancar
  • Daca ai un cont bancar, nu e nevoie sa te deplasezi pentru a primi banii
  • Stii exact cat platesti: ai doar dobanda, fara comisioane ascunse.

Ia acum un imprumut rapid nebancar

Foloseste simulatorul de credit rapid de pe prima pagina a site-ului nostru si ia acum un imprumut nebancar intr-un mod rapid si simplu.
Vei primi banii in cel mai scurt timp posibil, in functie de ora la care semnezi contractul (in cazul banilor primiti prin virament bancar, timpul poate fi influentat atat de momentul in care semnezi contractul, cat si de banca la care ai contul deschis).

imprumut rapid, imprumut rapid nebancar,imprumut online

Pentru un imprumut rapid nebancarai nevoie doar de buletin. Completezi cererea si, dupa ce primesti aprobarea si semnezi contractul direct din aplicatie, poti primi banii in cel mult 30 de minute in contul tau bancar.
Poti sa alegi cum este mai simplu sa primesti banii: ii viram direct in contul tau bancar, sau ii ridici de la casieria Bancii Transilvania.



APLICA ACUM