Credite urgente puse la dispozitie de catre IFN-uri in 2014

Ce aduce nou 2014 in materie de credite nebancare urgente?

Finalul anului trecut si inceputul lui 2014 se caracterizeaza printr-o schibare de abordare a ofertelor online de catre banci, in special, dar si de IFN-uri.

Ce s-a schimbat in atitudinea bancilor? In primul rand, acestea pun mai mult accent pe creditele urgente online si pe reclama online, de asemenea, foarte multe banci au scos pe piata produse financiare denumite sumar "credite rapide" pe care le intalneam pana deunazi la Institutiile Financiare Nebancare. Mare parte din bancile mari de la noi si-au introdus in portofoliu astfel de clase de imprumuturi rapide, fapt datorat succesului evident pe care aceste produse le-au avut in partea lor "nebancars", in randul populatiei.

Fie ca vorbim de banci, fie ca vorbim de IFN-uri, ofertele anului 2014, in materie de creditare urgenta se indreapta inspre o crestere a gradului de accesare a creditelor urgente, materializata prin scaderea birocratiei si limitarea pe cat posibil a cerintelor ce indepartau multi din clientii ce doreau sa faca rost de bani, apeland la imprumuturi.

Chiar daca determinarea si mai ales limitarea gradului de indatorare ingradeste oferta creditelor urgente doar pe baza buletinului de identitate, totusi, conditiile de eligibilitate s-au diminuat chiar si la banci, care au inceput sa devina mai maleabile, cel putin acele banci ce nu traiesc din activitatile curente de plimbare de bani.

La nivelul cerintelor legate de acordarea unui imprumut, nu s-a schimbat nimic substantial: ai nevoie tot de un act de identitate si de un act doveditor al venitului. Verificarile in Biroul de Credit sunt inca prezente, desi in cazul bancilor, pretentiile parca s-au mai diminuat.

Desi rata de acordare a imprumuturilor rapide de la IFN este mult mai mare decat cea a bancilor, totusi, oamenii ar prefera in continuare sa apeleze la banci, din cauza dobanzilor mai reduse.

Provident Romania - Premium